Botë

Vazhdojnë protestat në SHBA, Nju-Jorku shndërrohet në fushëbetejë, trazira edhe në Europë

Vazhdojnë protestat në SHBA, Nju-Jorku shndërrohet në fushëbetejë, trazira edhe në Europë

Në Shtetet e Bashkuara kanë vazhduar protestat për vrasjen e një afrikano-amerikani në Mineapolis, teksa shumë shtete kanë vendosur masën e shtetrrethimit për të parandaluar trazirat, dhunën dhe plaçkitjet.

Presidenti Donald Trump po rrit presionin ndaj guvernatorëve për të angazhuar Gardën Kombëtare një ditë pasi ai kërcënoi për ndërhyje të ushtrisë kundër trazirave dhe plaçkitjeve.