Botë

Trumpi kërcënon protestuesit me ushtri

Trumpi kërcënon protestuesit me ushtri
Foto: Reuters

Presidenti i SHBA-së Donald Trump ka kërcënuar me përfshirje të ushtrisë për të ndaluar trazirat e shkaktuara pas vdekjes së një afro-amerikani gjersa ishte në paraburgim.

Ai tha se në rast se qytetet dhe shtetet dështojnë në kontrollimin e protestave dhe “në mbrojtjen e qytetarëve të tyre” ai do të vendosë ushtrinë dhe ”do ta zgjidhë shpejt problemin”, shkruan BBC.