Botë

Sherifi në Michigan vendosë armën poshtë dhe marshon bashkë me protestuesit

Sherifi në Michigan vendosë armën poshtë dhe marshon bashkë me protestuesit

Një sherif në Michigan i është bashkuar protestës në Flint Township të dielën, duke vendosur poshtë armën e tij dhe duke thënë “dua ta bëjë këtë paradë dhe jo protestë”.

Sherifi Chris Swanson ka folur me protestuesit të cilët ishin takuar me oficerët e policisë të veshur me rroba ‘kundër rebelimit’, raporton WEYI.