Botë

Ndryshimet e festës së Bajramit të Madh në botë para dhe pas pandemisë

Ndryshimet e festës së Bajramit të Madh në botë para dhe pas pandemisë
Foto: Reuters

Rrugët e zbrazëta, parqet pa njerëz dhe objektet fetare të heshtura, e kanë përcjellë Bajramin e Madh sivjet shkaku i pandemisë së koronavirusit.

Rrugët e Indonezisë, shtëpisë më të madhe të popullsisë myslimane në botë, zakonisht me rrugë të mbushura me qindra besimtarë që e falnin Bajramin, sivjet i kishte pushtuar heshtja.