Botë

Edhe një i vdekur nga koronavirusi në Maqedoninë e Veriut

Edhe një i vdekur nga koronavirusi në Maqedoninë e Veriut

Një person ka vdekur dhe 20 raste të reja me koronavirus janë shënuar sot në Maqedoninë e Veriut.

Instituti i Shëndetit Publik ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 744 testime të reja. Sipas qyteteve, 16 raste janë vërtetuar në Shkup, 2 në Kumanovë dhe 2 në Prilep.