Botë

E fejuara del kundër familjes së Khashoggit për faljen e vrasësve

E fejuara del kundër familjes së Khashoggit për faljen e vrasësve

E fejuara e gazetarit dhe disidentit të vrarë saudit ka dalë të premten kundër familjes së Jamal Khashoggit, me të pretenduar se “askush nuk ka të drejtë t’i falë vrasësit”, pasi i biri i tij, Salah, e tha një gjë të tillë, duke e hapur rrugën për anulimin e dënimit me vdekje të përgjegjësve për krimin që dëmtoi rëndë imazhin e de facto sunduesit të Mbretërisë.

Hatice Cengiz, një shtetase turke, ka shkruar në Twitter se “vrasja e neveritshme nuk ka një statut të kufizimeve”. “Nuk do t’i falim vrasësit dhe as ata që e urdhëruan vrasjen e tij”, ka shtuar ajo në Twitter, transmeton KOHA.