Botë

Ekspertët paralajmërojnë valën e dytë të COVID-19 në Evropë

Foto: Reuters
 

Që tani Evropa është e shqetësuar për një valë të dytë infeksioni Covid-19 dhe qeveritë kanë filluar të marrin masa. Ekspertët gjithashtu paralajmërojnë një karantinë të re nëse rastet do të shtohen. Por kjo do të varet nga rastet e reja dhe nga sjellja në përgjithësi e qytetarëve.

Ndërsa vendet evropiane kanë filluar të heqin kufizimet për shkak të koronavirurist, ekziston një frikë e përgjithshme për një valë të dytë infektimesh këtë verë.