Botë

Hapen shkollat në Zvicër - fëmijët të entuziazmuar, prindërit në ankth

Hapen shkollat në Zvicër - fëmijët të entuziazmuar, prindërit në ankth
Foto: Reuters

Mijëra fëmijë në Zvicër të hënën janë kthyer në shkollë, shumë prej tyre të entuziazmuar për ribashkimin me shokët e klasës pas pothuajse dy muajsh shkaku i koronavirusit, megjithëse disa prindër kishin dyshime, raporton Reuters.

Fëmijët e shkollës së Gjenevës “La Tour” duhej të adaptoheshin me ritualet e reja, me prindërit që i lëshonin në një distancë. Klasat gjysmë të mbushura për të reduktuar grumbullimin dhe tavolinat në një distancë prej 2 metrave, transmeton KOHA.