Botë

Trumpi e Pence dalin negativë për koronavirus

Trumpi e Pence dalin negativë për koronavirus

Presidenti amerikan, Donald Trump, dhe zëvendëspresidenti Mike Pence, kanë rezultuar negativë në testet për koronavirus, pasi një pjesëtar i ushtrisë amerikane që ka punuar në kampusin e Shtëpisë së Bardhë ishte infektuar.

Zyrtari ushtarak ishte identifikuar nga CNN si një ndihmës personal i Trumpit.