Botë

Kryeministri rus konfirmohet me koronavirus

Kryeministri rus konfirmohet me koronavirus
 

Kryeministri rus, Mikhail Mishustin, është konfirmuar pozitiv me koronavirus dhe do të vetizolohet.

Mishustin ka konfirmuar rezultatin përmes një video-konference me presidentin Vladimir Putin.