Botë

Wuhani i frikësohet valës së dytë të koronavirusit, jo të gjitha bizneset janë hapur

Wuhani i frikësohet valës së dytë të koronavirusit, jo të gjitha bizneset janë hapur

Derisa Wuhani po përballet me pasojat ekonomike, shumica e vendeve janë rihapur mirëpo e kanë ndryshuar modelin e biznesit të tyre e disa të tjera janë mbyllur.

Në vendin prej ku shpërtheu pandemia e koronavirusit, ku janë hequr masat kufizuese më 8 prill, Starbucks, McDonald's, Burger King, KFC dhe Pizza Hut nuk i lejojnë klientët e tyre të hyjnë brenda objekteve të tyre, raporton CNN, transmeton KOHA.