Botë

Deri në një miliard njerëz mund të infektohen me koronavirus

Deri në një miliard njerëz mund të infektohen me koronavirus

Një miliard njerëz mund të infektohen me koronavirusin në botë nëse vendeve që mund të preken lehtë nuk u jepet ndihmë urgjente, ka paralajmëruar një organizatë humanitare.

“Komiteti Ndërkombëtar i Shpëtimit” (IRC) ka thënë se ndihma financiare dhe humanitare është e nevojshme për të ngadalësuar shpërndarjen e koronavirusit në botë.