Botë

Qeveritë diskutojnë mënyrat e daljes nga izolimi

Qeveritë diskutojnë mënyrat e daljes nga izolimi
Foto: Reuters
 

Qeveritë në gjithë botën janë duke diskutuar se kur dhe si t’i lehtësojnë masat e izolimit, të ndërmarra për të luftuar pandeminë e koronavirusit.

Shumë vende kanë shpallur izolime të detyrueshme, për të frenuar sëmundjen që ka prekur gati 2.3 milionë njerëz.