Botë

Trumpi thotë se koronavirusi ka kaluar pikun në SHBA

Trumpi thotë se koronavirusi ka kaluar pikun në SHBA

Presidenti amerikan, Donald Trump, ka thënë se vendi i tij “ka kaluar pikun” e rasteve të reja me koronavirus dhe ka parashikuar se disa prej shteteve do të rihapen këtë muaj.

Në një fjalim në Shtëpinë e Bardhë, Trumpi ka thënë se udhëzimet për rihapje do të prezantohen të enjten pasi të flas me guvernatorët.