Botë

Grupi i armatosur plaçkit minierën e arit në Meksikë, largohen me aeroplan

Grupi i armatosur plaçkit minierën e arit në Meksikë, largohen me aeroplan

Një grup i armatosur sulmoi një minierë ari në Meksikën veriore dhe vodhi shufra prej ari dhe argjendi para se të iknin me një aeroplan të vogël, tha operatori i minierës “Minas de Oro Nacional”.

“Minas de Oro Nacional”, degë e firmës kanadeze “Alamos Gold Inc.”, tha në një deklaratë për media se plaçkitja në minierë ndodhi kur një grup prej pesë personash “të armatosur rëndë” sulmuan stafin e sigurisë të cilët po i bartnin shufrat e metaleve të çmueshme në një aeroplan, raporton Reuters.