Botë

Përkeqësohet bilanci me koronavirus në Itali

Përkeqësohet bilanci me koronavirus në Itali

Numri i vdekjeve si pasojë e koronavirusit në Itali është rritur për 610 të enjten, nga 542 sa ishte një ditë më parë, dhe numri i rasteve të reja me infeksion po ashtu ka shënuar rritje me 4204 raste nga 3836 sa ishte një ditë më herët.

Numri i rasteve në ditë ishte më i larti që nga 5 prilli dhe zhgënjen popullin që u izolua nga 9 marsi, e që është në pritje të shenjave se sëmundja po ndalet.