Botë

Koronavirusi në botë: 74 mijë viktima dhe 277 mijë të shëruar

Koronavirusi në botë: 74 mijë viktima dhe 277 mijë të shëruar

Mbi 74 mijë viktima në gjithë botën kanë vdekur si pasojë e koronavirusit, teksa numri i të shëruarve është gati 4-fish më i lartë - 277 mijë.

Italia kryeson sa i përket viktimave me 16 mijë, ndjekur nga Spanja me 13 mijë, por një rritje të ndjeshme ka SHBA duke shkuar në 10 mijë. Më pas vjen Franca me 8 mijë e 900 që 2 ditët e fundit ka pësuar ulje të ndjeshme.