Botë

Dita Botërore e qenve endacakë, në këtë kohë kujdesuni duke iu lënë ushqim

 

Organizata të ndryshme që për qëllim kanë mbrojtjen e qenve çdo vit organizojnë aktivitete dhe aksione për të ushqyer qentë endacakë, por ndryshe paraqitet situata këtë vit në të gjithë botën për shkak të situatës me COVID-19.

Organizatat ankohen se institucionet nuk po përkujdesen për kafshët, përkundrazi ata deklarojnë se institucionet po i vrasin ato.