Botë

Sierra Leone dhe Burundi, vende afrikane – preken me Covid-19

Sierra Leone dhe Burundi, vende afrikane – preken me Covid-19
Foto: Reuters

Koronavirusi Covid-19 ka vazhduar shtrirjen edhe në Afrikë.

Burundi dhe Sierra Leone janë bërë vendet e fundit afrikane që kanë raportuar rastet e para me koronavirus.