Botë

Mbi 800 mijë të infektuar me koronavirus në botë, gati 40 mijë të vdekur

Mbi 800 mijë të infektuar me koronavirus në botë, gati 40 mijë të vdekur
 

Numri i të infektuarve me koronavirus në botë ka shkuar mbi 800.000, ndërkohë ai i të vdekurve është gati 40.000.

Bazuar në të dhënat e universitetit “Jons Hopkins”, deri në orët e pasdites, ishin 803.313 të infektuar, 39.014 të vdekur dhe 172.657 të shëruar.