Botë

Mbi 598 mijë të infektuar me konronavirus në nivel global, dhe mbi 27 mijë viktima e 131 mijë të shëruar

Mbi 598 mijë të infektuar me konronavirus në nivel global, dhe mbi 27 mijë viktima e 131 mijë të shëruar

Numri i të infektuarve me koronavirus në nivel global ka arritur në 598,070 dhe janë shënuar 27,761 viktima, kurse numri i të shëruarve është 131,772 sipas të dhëna nga Qendra e Sistemeve për Shkencë dhe Inxhinieri (CSSE), në Universitetin Johns Hopkins.

Tashmë SHBA-ja ka lënë prapa Italinë e Kinën me numrin e të infektuarve, transmeton KOHA.