Botë

Koronavirusi në Itali: Maska nga Pekini, para nga Brukseli

Koronavirusi në Itali: Maska nga Pekini, para nga Brukseli

E ndihmon ndokush Italinë përveç Evropës? Po: Kina, Rusia, Kuba dhe Vietnami dërgojnë maska mbrojtëse, BE-ja përgatit paketën më të madhe të ndihmës në histori. Gjermania trajton pacientë me Corona nga Italia.

Pllakata në Milano tregon Kinën duke i shtrirë dorën Italisë: „Armiku është virusi, jo njerëzit", shkruan DW.