Botë

Çfarë mund të bëjë shkenca kundër koronavirusit? Çfarë ilaçesh mund të ndihmojnë? Përse nuk ka ende terapi?

Çfarë mund të bëjë shkenca kundër koronavirusit? Çfarë ilaçesh mund të ndihmojnë? Përse nuk ka ende terapi?

Gazetari Werner Bartnes, mjek, historian dhe filolog, i cili në gazetën gjermane “Süddeutsche Zeitung” shkruan për tema të shëndetit, ka bërë një përmbledhje të vlefshme mbi gjasat e trajtimit të koronavirusit. Në vijim detajet më interesante të shkrimit:

1.