Botë

Italianët rrezikojnë 21 vjet burgim nëse nuk përfillin urdhrin për izolim dhe shpërndajnë koronavirusin

Italianët rrezikojnë 21 vjet burgim nëse nuk përfillin urdhrin për izolim dhe shpërndajnë koronavirusin
 

Italianët me simptoma të koronavirusit mund të përballen me akuza për vrasje nëse dalin jashtë shtëpive pavarësisht urdhrit për karantinim dhe nëse iu shkaktojnë vdekjen të tjerëve.

Pacientët e dyshuar me virus janë urdhëruar të qëndrojnë të izoluar duke u kërcënuar me gjobë prej 206 eurosh, por ata mund të përballen edhe me akuza më të rënda nëse infektojnë dikë teksa nuk përfillin urdhrin për izolim.