Botë

Në Korenë e Jugut frenohet përhapja e COVID-19

Në Korenë e Jugut frenohet përhapja e COVID-19
 

Pekin, 10 mars – Përhapja e koronavirusit vazhdon të frenohet në Korenë e Jugut, një nga vendet më të goditura nga COVID-19.

Rastet e reja të regjistruara dje (e hënë) janë 131, nga 248 pardje (e diel), nga 367 të shtunën, nga 438 të premten dhe nga 518 të shtunën (7 mars).