Botë

Soylu: Nga Turqia në Greqi sot kanë kaluar 135.844 migrantë

Soylu: Nga Turqia në Greqi sot kanë kaluar 135.844 migrantë

Ministri i Brendshëm i Turqisë, Süleyman Soylu, njoftoi se numri i migrantëve që kanë kaluar në Greqi, nëpërmjet qytetit Edirne, ka arritur në 135.844, transmeton AA.

Lidhur me numrin e refugjatëve të larguar nga Turqia, ministri Soylu nëpërmjet llogarisë Twiter ka informuar se "që nga ora 09.00, sipas orës lokale, ka arritur në 135.844 numri i migrantëve që janë larguar nga Turqia dhe kanë kaluar në Greqi nëpërmjet qytetit Edirne"