Botë

Zyrtari i Shtëpisë së Bardhë: Mediat po merren me koronavirusin për ta dëmtuar Trumpin

Zyrtari i Shtëpisë së Bardhë: Mediat po merren me koronavirusin për ta dëmtuar Trumpin

Shefi i stafit i Shtëpisë së Bardhë, Mick Mulvaney, ka kërkuar të premten nga amerikanët që t’i injorojnë mbulimet e mediave për koronavirusin, duke thënë se gazetarët po ngjallin frikë në tentim për të dëmtuar politikisht presidentin amerikan, Donald Trump.

Mulvaney, i cili drejton edhe Zyrën për Menaxhim dhe Buxhet, tha po ashtu se “me gjasë” do të ketë mbyllje të shkollave dhe probleme me transportin si pasojë e virusit, raporton CNBC.