Janez Jansha ngarkohet për formimin e qeverisë sllovene

Janez Jansha ngarkohet për formimin e qeverisë sllovene

27 February 2020 09:42

Lubjanë, 27 shkurt – Presidenti Borut Pahor ngarkoi konservatorin Janez Jansha, kryetari i Partisë Demokratike sllovene, për formimin e qeverisë sllovene

”Shpresoj që bashkëpunimi ynë të jetë pozitiv për të mirën e vendit dhe popullit tonë”, deklaroi Pahor gjatë një konference të përbashkët për shtyp me Jansan, i cili e ka qeverisur Slloveninë nga viti 2004 deri në 2008-n dhe më pas në vitet 2012-2013.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme