Botë

Blogerët që e dokumentuan krizën e koronavirusit në Wuhan dhe u zhdukën

Blogerët që e dokumentuan krizën e koronavirusit në Wuhan dhe u zhdukën

Një furgon ngjyrë bezhi qe ndalur para një spitali në Wuhan, me dyert anësore dhe të prapme paksa të hapur, shkruan sot Koha Ditore.

Fang Bin, një shitës lokal rrobash, i hedh një shikim brendësisë së furgonit, teksa ecën përskaj tij. Psherëtin befas: “Sa shumë të vdekur”. I numëroi pesë, gjashtë, shtatë, tetë këmbë kufomash. “Janë shumë”, thotë pëshpëritazi.