Botë

Sëmundja nga koronavirusi i ri do të quhet Covid-19

Sëmundja nga koronavirusi i ri do të quhet Covid-19

Organizata Botërore e Shëndetësisë thotë se emri zyrtar i sëmundjes së shkaktuar nga koronavirusi i ri do të jetë Covid-2019.

“Tani kemi një emër për sëmundjen dhe ai është Covid-19”, tha shefi i WHO-së, Tedros Adhanom Ghebreyesus, para gazetarëve në Gjenevë, raporton BBC.