Botë

Vdekja e mjekut që paralajmëroi përhapjen e koronavirusit ngjall debat të ashpër në Kinë

Vdekja e një mjeku kinez që u përpoq të paralajmëronte përhapjen e koronavirusit, ka ngjallur një nivel të paparë të zemërimit dhe hidhërimit në Kinë.

Li Wenliang vdiq pasi ra në kontakt me virusin, ndërsa trajtonte pacientët në qytetin Wuhan.