Botë

Dy raste me koronavirus në Itali, mbyllet linja ajrore Itali-Kinë

Dy raste me koronavirus në Itali, mbyllet linja ajrore Itali-Kinë

Virusi vdekjeprurës mbërrin në Itali. Dy raste janë konfirmuar në shtetin përtej Adriatikut, që janë deklaruar zyrtarisht edhe nga kryeministri italian Giuseppe Conte duke shtuar se ata janë dy turistë kinezë, burrë e grua 67 dhe 66 vjeç nga provinca Wuhan.

Kryeministri italian tha më tej se të gjitha masat paraprake tashmë janë marrë: të dy janë izoluar në spitalin Spallanzani në Romë. Trafiku ajror drejt dhe nga Kina u mbyll, transmeton njoftimet Shqip.