Botë

Thunbergu merr në pronësi emrin dhe lëvizjen e saj, shkaku i keqpërdorimeve

 

Mashtrimet dhe thirrjet në emër të saj, kanë shtyrë aktivisten Greta Thunberg që të bëjë kërkesë për ta marrë në pronësi emrin e saj dhe të lëvizjes “FridaysForFuture”.

Në vitin 2018, greva shkollore e Thunbergut, u shndërrua në lëvizje globale e njohur me emrin “FridaysForFuture”, raporton Reuters.