Botë

Një grua nga kampi Al-Hol në Siri: Le ta marrë vesh bota, këtu po ndodhin gjëra të tmerrshme

 

Një grua 30 vjeçare, shtetase e Serbisë në një bisedë me Radio Evropën e Lirë ka thënë se gjendet në situatë dhe kushte tejet të rënda në kampin Al-Hol, në veri të Sirisë.

Për shkak të sigurisë së saj dhe vajzës së saj, ajo nuk ka dashur që të shfaq identitetin.