Botë

Më shumë se 400 të infektuar në Kinë, koronavirusi edhe në SHBA

Më shumë se 400 të infektuar në Kinë, koronavirusi edhe në SHBA
Foto: Reuters

Autoritetet kineze u bënë thirrje njerëzve që të ndalojnë udhëtimin në dhe nga qyteti Vuhan, i cili është epiqendra e një virusi, nga i cili deri më tash kanë vdekur nëntë persona.

Rreth 8.9 milionë banorëve të qytetit, iu është thënë që të shmangin turmat dhe të minimizojnë tubimet publike.