Botë

Stuhi vdekjeprurëse në Spanjë, kërcënon edhe Francën

Stuhi vdekjeprurëse në Spanjë, kërcënon edhe Francën
Foto: REL

Stuhia e fuqishme Gloria, që përfshiu të hënën pjesën më të madhe të Spanjës lindore, shkaktoi vdekjen e së paku katër personave.

Rajonet përreth Valencias dhe Ishujve Balearik u goditën më së keqi, me përmbytje të mëdha dhe erëra të forta.