Botë

Warren: Sandersi më tha se gratë s’mund t’i fitojnë zgjedhjet

 

Kandidatja demokrate, Elizabeth Warren, pretendon se rivali i saj Bernie Sanders, i ka thënë asaj se nuk ka gjasa që një grua të fitojë zgjedhjet presidenciale të këtij viti në SHBA.

Warren tha që komenti u bë gjatë një takimi dy-orësh me Sandersin në vitin 2018. Sandersi mohoi pretendimin dhe tha se ai besonte se një grua mund ta mposhtë presidentin republikan, Donald Trump, transmeton KTV.