Botë

Artistët përfshihen në zgjedhjet presidenciale në Tajvan

 

Njëri pikturon me gishtërinj, tjetri me pajisje teknologjike. Dy artistë tajvanezë, të ndarë nga mosha, gjeografia dhe forma e artit, po shpalosin dramën politike në zgjedhjet e nxehta presidenciale të ishullit.

Kuan Ji, që e quan veten artisti i çmendur, pikturon me mjetet më bazike, duart e tij.