Botë

Së paku 25 njerëz të vdekur e miliona kafshë të ngordhura nga zjarret në Australi

Së paku 25 njerëz të vdekur e miliona kafshë të ngordhura nga zjarret në Australi
 

Gati 2,000 shtëpi janë shkatërruar nga zjarret në Australi, që kanë përfshirë këtë vend tash e sa muaj.

Zyrtarët në shtetin Nju Sauth Uells thanë se 1,588 shtëpi janë djegur dhe 653 të tjera janë shkatërruar.