Botë

Caktohet më 3 maj dita e zgjedhjeve të reja në Bolivi

Caktohet më 3 maj dita e zgjedhjeve të reja në Bolivi
 

Bolivia do të ketë zgjedhje të reja më 3 maj, ka njoftuar komisioni zgjedhor në këtë shtet. Zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare do të mbahen në të njëjtën ditë.

Ato do të organizohen pothuajse shtatë muaj pas zgjedhjeve që i dhanë një mandat të katërt ish-presidentit Evo Morales, por rezultati i të cilave u diskreditua, transmeton KTV.