Botë

Kush është lideri i ushtrisë Iraniane, i cili u vra nga SHBA-ja

Kush është lideri i ushtrisë Iraniane, i cili u vra nga SHBA-ja

Menjëherë pas Liderit Suprem, Qasem Soleimani renditej si figura më e fuqishme në republikën Islamike.

Kreu i ushtrisë së njohur si Forcat Quds, Soleimani ishte organizatori i aktiviteteve të këtij shteti në Lindjen e Mesme, si dhe ishte ministri i vërtet i jashtëm kur vinte puna te lufta apo paqja, raporton BBC.