Botë

Përmbytje apokaliptike në Britani, çahet autostrada

Përmbytje apokaliptike në Britani, çahet autostrada
 

Shirat e rrëmbyer kanë shkaktuar përmbytje dhe kaos në Britani, duke paralizuar vendin. Agjencia e Mjedisit ka ngritur 250 paralajmërime për përmbytje dhe rrezik në shumë zona.

Ndërkohë, pamjet tregojnë autostrada, metro dhe rrugë të mbytura. Në 36 orët e fundit, intensiteti i reshjeve është shtuar ndjeshëm, duke krijuar kaos në qarkullimin e mjeteve.