Botë

SHBA i jep 110 miliardë dollarë Arabisë Saudite për ushtrinë

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump, gjatë vizitës së tij në Arabinë Saudite, është pritur nga mbreti Salman bin Abdulaiz.

Trump dhe Abdulaiz nënshkruan një nga marrëveshjet më të mëdha ushtarake me vlerë 110 miliardë dollarë.