Botë

Izraeli në mars mban zgjedhjet e treta në më pak se një vit

Izraeli në mars mban zgjedhjet e treta në më pak se një vit
Foto: Ilustrim

Izraeli do të zhvillojë zgjedhjet e treta të përgjithshme në më pak se një vit, pas tejkalimit të afatit për krijimin e një koalicioni shumicë, transmeton KTV.

Tani deputetët pritet të caktojnë datën e zgjedhjeve më 2 mars. Kryeministri Benjamin Netanyahu dhe rivali i tij kryesor, Benny Gantz, dështuan në përpjekjet e tyre për formimin e koalicionit, pas zgjedhjeve të shtatorit.