Botë

Borrelli bën thirrje për unitet më të madh brenda BE-së

Borrelli bën thirrje për unitet më të madh brenda BE-së

Kreu i diplomacisë evropiane, Josep Borrell, u ka bërë sot thirrje vendeve anëtare të BE-së që të përmirësojnë unitetin dhe të zhvillojnë partneritete.

Borrelli, në mbledhjen e parë të Këshillit të BE-së që ai kryeson, deklaroi se në vend që të mbajë fjalime të gjata, ai u shkroi një letër drejtuesve të diplomacisë dhe ministrave të mbrojtjes së vendeve anëtare të BE-së.