Botë

Aktivistja Greta Thunberg shkon me veturë elektrike në Samitin për Klimën në Spanjë

Aktivistja Greta Thunberg shkon me veturë elektrike në Samitin për Klimën në Spanjë
 

Aktivistja adoleshente Greta Thunberg, arriti në Spanjë, aty ku po mbahet samiti global për klimën. Suedezja u bashkua me protestuesit e rinj kundër ndryshimeve klimatike.

16-vjeçarja arriti nga Portugalia me veturë elektrike dhe ka thënë se udhëheqësit botërorë nuk po arrijnë të luftojnë ndryshimet klimatik, transmeton KTV.