Botë

Sinjale për zgjedhje të parakohshme në Izrael

Sinjale për zgjedhje të parakohshme në Izrael

Partia Yisrael Beytenu ka një rol kyç në bisedimet e koalicionit për shkak se edhe blloku i majtë edhe ai i djathtë nuk kanë arritur numrin prej 61 deputetëve të nevojshëm për formimin e qeverisë

Ish-ministri izraelit i Mbrojtjes dhe lideri i partisë së djathtë Yisrael Beytenu (Izraeli Shtëpia Jonë), Avigdor Lieberman ka deklaruar se opsionet e qeverisë së koalicionit tashmë nuk janë më të mundshme dhe se vendi mund të shkojë sërish në zgjedhje të parakohshme.