Botë

Protestuesit në Hong Kong mirëpresin mbrojtjen e SHBA-së

Qindra protestues në Hong Kong kanë kënduar himnin amerikan dhe kanë falënderuar presidentin Donald Trump për ligjin përmes të cilit SHBA-ja përkrah protestat pro pavarësisë nga Kina.

Presidenti, në fund të muajit nëntor, nënshkroi ligjin që parandalon eksportimin e armatimit kundër protestave në Kinë, që po kundërshton protestat në Hong Kong.