Botë

Normalizimi i politikave të së djathtës ekstreme në Poloni

Normalizimi i politikave të së djathtës ekstreme në Poloni

Më 11 nëntor, rrugët e Varshavës u mbushën me flamuj bardhë e kuq teksa shkëlqimi i flakadanëve ndriçoi qytetin.

Çdo vit, me mijëra polakë festojnë pavarësinë dhe kthimin e vendit në hartën politike, pas 123 vjetësh shkëputjeje, duke marrë pjesë në tubimin më të madh patriotik në Evropë – Marshin e Pavarësisë.