Botë

Partitë politike pajtohen për zgjedhje të reja në Bolivi

Partitë politike pajtohen për zgjedhje të reja në Bolivi

Qeveria e përkohshme e Bolivisë dhe ligjvënësit nga partia e ish-presidentit Evo Morales, kanë arritur marrëveshje për të zhvilluar zgjedhje të reja, duke ndihmuar potencialisht në zgjidhjen e krizës politike të shtetit të Amerikës së Jugut.

Në një seancë maratonike në Senatin bolivian, partitë u pajtuan për zgjedhje të reja pas disa javësh protestash të dhunshme, që çuan në dorëheqjen e liderit të majtë Evo Morales, transmeton KTV.